Uutiset

KESÄTARJOUS Klaukkalassa alk. 980€ !

Aloita autokoulu Klaukkalan Mukavassa Autokoulussa.

Nyt hinta alkaen 980€ (+ viranomaismaksut 260€).

Ajotunnille voidaan Klaukkalan lisäksi lähteä myös Vantaalta! Kysy lisää ja ilmoittaudu puh. 0400817109/ Veini tai veini.rejstrom@ringroad.fi. Voit soittaa myös iltaisin ja viikonloppuisin.


TERVETULOA!


Espoon ja Klaukkalan toimistojen aukioloajat kesällä

Kesä on mukavasti käynnissä ja Mukavan toimistossa lomaillaan.


Espoon toimisto on heinä-elokuussa seuraavasti avoinna:


3.-14.7. ma-to 10-17 (pe suljettu)

17.7.-11.8. ma ja to 11-16.30 (ti,ke ja pe suljettu)


Klaukkalan toimisto on satunnaisesti avoinna.


Muina aikoina saat meidät parhaiten kiinni soittamalla suoraan ajo-opettajalle. Ajo- ja teoriatunnit pidetään sovitusti.


Hyvää kesän jatkoa!


Autokoulu Mukava on auki koko kesän!

Autokoulu Mukavat Klaukkala ja Espoo ovat auki koko kesän. Meillä pyörivät teoria- sekä ajotunnit normaalisti kesällä. Voit siis aloittaa autokoulun kesälomallasi ja saada sen päätökseen ennen koulun alkua. Tsekkaa tulevat kurssimme osoitteessa www.kuljettajaopetus.fi/ringroadoy


Lahjakortti valmistuvalle!

Autokoulu Mukavasta voi ostaa lahjakortin, jonka summasta voit päättää itse! Hae lahjakortti Autokoulu Mukavan toimistosta Espoosta tai Klaukkalasta.


Kaksipyöräisten kurssit käynnissä

Mukavan kaksipyöräisten kurssit on täysillä käynnissä. Tällä hetkellä moottoripyöräkortin pystyy ajamaan ainoastaan Espoon toimipisteessä, mutta mopokursseja löytyy niin Klaukkalasta kuin Espoostakin. Varaa paikkasi kurssilta!


Autokoulu Mukava on 10+10 autokoulu

Kokeiluhankkeessa eli ns. kymppimallissa oppilas suorittaa 10 teoria- ja 10 ajotuntia, jonka jälkeen hänellä on lupa suorittaa kuljettajantutkinto. Teorian oppimisen vastuuta siirretään aiempaa enemmän oppilaalle itselleen.


Autokoulu Mukava​t ovat myös mukana tässä "kymppikokeilussa". Lisätiedot ja ilmoittautumiset kyseisille kursseille puhelimitse 050 566 0559 tai sähköpostilla info@autokoulumukava.fi.


Haluatko moottoripyörämessuille 3.-5.2?

Autokoulu Mukavien kautta messuliput 13€/hlö/pvä (norm. 16€). Lipun voit ostaa verkkokauppamme kautta https://www.ringroad.eu/fi/verkkokauppa/moduulit/2029710028 tai suoraan toimistolta.


Meillä muuten alkaa seuraavat kaksipyöräisten kurssit Espoossa:

Mopo 27.1. ja 8.2. klo 15.00

A1, A2 ja A 25.1. klo 17.00

Klaukkalaan tulossa myöhemmin :)


Lisää kursseja löytyy osoitteesta www.kuljettajaopetus.fi/ringroadoy


suomi