Mopo-, prätkä- & kevarikoulutus

Mopot

Mopokurssillamme opastamme ja neuvomme sinua kuljettajan urasi alkuvaiheissa. Kurssin teoriaosuus antaa sinulle hyvät valmiudet myös tulevia ajokortteja ajatellen, sillä samat liikenteen lainalaisuudet pätevät myös muissa ajoneuvoissa. Voit ilmoittautua mukaan kurssille aikaisintaan puoli vuotta ennen 15-vuotissyntymäpäivääsi.

Mukava hintatiedot linkistä https://www.ringroad.fi/fi/tuotteet/kategoria/52.
Voit maksaa mopokortin myös osissa. Jätä yhteydenottopyyntö, niin jutellaan lisää.

Kevarit

Kevytmoottoripyöräkursseille ( EI SAATAVISSA TÄLLÄ HETKELLÄ) voit ilmoittautua puoli vuotta ennen 16-vuotissyntymäpäivääsi. Kurssi sisältää kaiken kevytmoottoripyöräkorttiin (A1) tarvittavan opetuksen ammattitaitoisten opettajien kanssa. Mukavan opetusperiaatteiden mukaisesti kuuntelemme sinua ja keskitymme opetuksessa niihin asioihin, joihin itse koet tarvitsevasi eniten opastusta.

Voit maksaa kevytmoottoripyöräkortin myös osissa. Jätä yhteydenottopyyntö, niin jutellaan lisää.

Prätkät (EI SAATAVILLA TÄLLÄ HETKELLÄ)

Moottoripyöräkortti on viimeinen askel kaksipyöräisten maailmaan. A-kortin voivat suorittaa 24-vuotta täyttäneet ja se oikeuttaa kuljettamaan kaikkia moottoripyöriä ilman tehorajoitteita.

Kurssin laajuus ja hinta vaihtelevat aiemmin suoritettujen ajokorttien mukaan, sillä se sisältää muiden ajokorttien kanssa päällekkäisiä teoriaopintoja.

Ota yhteyttä, niin voimme jutella lisää kurssin suorituksesta sekä antaa sinulle tarkemman hinnan kurssille. Tavoitat meidän soittamalla toimistolle tai laittamalla viestiä joko alla olevaan laatikkoon tai Facebook-inboxiin.

Lisävarmuutta ajamiseen

Ajamisen ei tarvitse olla asia, joka valvottaa tai jonka takia tarvitsisi ahdistua.

Mikäli haluat kerätä hieman lisävarmuutta ajamiseen, niin varaa meiltä muutama ajotunti. Ajotunnin aikana voimme käydä läpi juuri niitä asioita, joihin sinä haluat pientä preppausta. Liikkuminen liikenteessä on huomattavasti hauskempaa, kun itse ajamista ei tarvitse jännittää.

Tavoitat meidät soittamalla toimistolle tai laittamalla viestiä joko alla olevaan laatikkoon tai Facebook-inboxiin.

Ota yhteyttä tai ilmoittaudu kurssille