Henkilöautokoulutus

suomi

SUORAAN VERKKOKAUPAN TUOTTEISIIN ja MAKSAMAAN PÄÄSETTE linkistä: https://www.ringroad.fi/fi/tuotteet/kategoria/52

Olipa ajokortin suorittaminen sinulle välttämätön paha tai kauan odotettu palkinto, saat meiltä yksilöllistä opetusta ja palvelua. Opetuksessamme kuuntelemme sinua ja kiinnitämme huomiota asioihin, joihin sinä haluat sitä kiinnitettävän. Näin varmistamme, että koet olosi varmaksi liikenteessä myös autokoulun jälkeen.

Saat itsellesi henkilökohtaisen opettajan, joka kulkee mukanasi koko autokoulun läpi. Oman opettajan avulla sinun ajotunneistasi ei tuhraannu aikaa tutustumiseen, vaan opettajasi tietää edistymisesi ja näin ajotunnit tulevat hyödynnetyksi parhaalla mahdollisella tavalla.

Mukavan henkilöautokurssin hinta sisältää ajo-opetuksen sekä teoriatunnit. Hintaan eivät sisälly ajokorttiin liittyvät viranomaiskulut. Voit maksaa Mukavassa ajokortin myös osamaksulla. Jätä yhteydenottopyyntö, niin jutellaan lisää.

Tavoitat meidän soittamalla 0400 817109 tai laittamalla viestiä joko alla olevaan laatikkoon tai Facebook-inboxiin.

Ajamisen ei tarvitse olla asia, joka valvottaa tai jonka takia tarvitsisi ahdistua.

Mikäli haluat kerätä hieman lisävarmuutta ajamiseen, niin varaa meiltä muutama ajotunti. Ajotunnin aikana voimme käydä läpi juuri niitä asioita, joihin sinä haluat pientä preppausta. Liikkuminen liikenteessä on huomattavasti hauskempaa, kun itse ajamista ei tarvitse jännittää.

Tavoitat meidät soittamalla toimistolle tai laittamalla viestiä joko alla olevaan laatikkoon tai Facebook-inboxiin.

Lisävarmuutta ajamiseen

Ota yhteyttä tai ilmoittaudu kurssille